Stunten met zorgverzekeringen – Gepast of ongepast?

We worden al weken overspoeld met reclames over zorgverzekeringen. Ze zijn allemaal het goedkoopst en het meest betrouwbaar. Het blijkt wel weer dat het geld blijkbaar niet op kan bij de zorgverzekeraars. Al dat adverteren moet minimaal tientallen miljoenen euro’s kosten. Maar goed, dat is nu eenmaal het resultaat van commercialisering van de zorgverzekering.

United Consumers en VGZ maken het nog bonter

United Consumers is een organisatie die voor hun klanten kortingen bedingt op onder andere bellen, energie, tanken en de zorgverzekering. Doordat zij inmiddels een grote groep mensen vertegenwoordigen weten ze aardige kortingen voor hun klanten los te peuteren. Prima dus!

Met de zorgverzekering slaan ze de plank wat ons betreft echter volledig mis. Blijkbaar is de zorgverzekering een stuntartikel geworden. Je kunt een gratis laptop, tablet of spelcomputer krijgen als je je zorgverzekering bij VGZ via de site van United Consumers afsluit.

Kado bij je zorgverzekering betaal je zelf

Wij vinden het zwaar ongepast om klanten proberen te trekken voor je zorgverzekering door mensen kado’s aan te bieden. Natuurlijk betaal je dit kado volledig zelf. Je betaalt namelijk het volle pond aan premie. Kies je niet voor een kado, dan krijg je 10% korting over de volledige premie. Dit is best een goede aanbieding, aangezien VGZ een behoorlijk compleet pakket biedt. Kies je voor een goedkope laptop of spelcomputer in plaats van de korting, dan betaal je uiteindelijk veel meer aan premie dan wat het kado ooit waard was.

Trap hier niet in en spaar gewoon zelf voor die laptop of spelcomputer. Dan ben je uiteindelijk veel goedkoper uit! Kies liever voor de 10% korting. Dit is, eerlijk is eerlijk, wel een goede deal..

(119x gelezen)
Loading...