Meer betalen voor minder zorg? Pik het niet langer!

Al jaren wordt er steen en been geklaagd over de tekorten in de zorg. Als gevolg daarvan stijgen de premies voor onze zorgverzekeringen elk jaar weer harder. De premies voor 2011 liggen gemiddeld zo’n 10% hoger dan die van 2010. Bovendien stijgt het eigen risico opnieuw en wordt er weer minder vergoed door de basisverzekering. Experts waarschuwen nu al dat de premiestijgingen in 2012 nog veel meer dan 10% zullen bedragen. Als dit zo doorgaat wordt de zorg de komende jaren simpelweg onbetaalbaar!

Met zorgprotest willen we een tegengeluid laten horen! Dat de grens nu echt bereikt is! Veel mensen zitten al in de problemen door te hoge vaste lasten, maar zitten vast aan een dure zorgverzekering, die steeds maar duurder wordt. Wat zijn onze opties?

1. Teken de petitie!

Laat uw ongenoegen blijken en teken de petitie! Hoe meer stemmen we verzamelen, hoe sterker we staan. Deze petitie zal bij voldoende stemmen opgestuurd worden naar de Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport; Marlies Veldhuijzen van Zanten-Hyllner. Rechtsboven in de zijbalk ziet u hoeveel mensen de petitie al hebben ondertekend. Ons doel is >50.000 mensen! Help ons door mensen te attenderen op deze website!

2. Stap massaal over!

Als we in grote getalen overstappen naar een goedkopere zorgverzekeraar geven we een duidelijk signaal die de ‘dure’ verzekeraars meteen in hun portemonnee zullen voelen! Waarom zou u honderden euro’s meer betalen voor hetzelfde basispakket? Dus als u kunt besparen, al is het maar vijf euro in de maand, doe het dan ook en laat merken dat de klant, u en ik, nog altijd de baas is!

Via onderstaande knoppen kunt u zorgverzekeringen eenvoudig met elkaar vergelijken en eventueel direct een offerte aanvragen.

Zorgpremie berekenen Verzekeringssite

(145x gelezen)
Loading...